Bejelentkezés a fiókba:

Elfelejtett jelszó?
A németországi legújabb állásajánlatokat mutatjuk be a jelenlegi cikkben. A teljes álláshirdetés megtekinthető a kiemelt szakmákra kattintva. Sok sikert kívánunk!
 
É-Németország különböző városaiba alkalmaznak üveges szakmunkásokat folyamatos munkakezdéssel. Elvárások, a jelentkezőkkel szemben támasztott követelmények: német középszint, szakmai végzettség megléte, több éves szakmai tapasztalat és jó német nyelvtudás.
 
Szállítmányozás céghez keresnek díszpécsert É-Németországba. Munkavégzés helye: Mecklenburg-Vorpommern, azonnali munkakezdés,és a szállást a munkáltató biztosítja. Két műszakban történő munkavégzés: délelőtt és esti. Az 1. évben határozott, megfelelés esetén határozatlan idejű szerződést biztosítanak, teljes munkaidő (40 óra/hét) és a fizetés bruttó 1600-1800 €, bejelentett jogviszony.
 
Németország különböző városaiban alkalmaznak villanyszerelő és lakatos hegesztő szakmunkásokat.Határozatlan idejű szerződést biztosítanak, teljes munkaidőben történik a munkavégzés. Elvárások: tanulmányok : szakközépiskola és német középszintű nyelvismeret, szakmai végzettség megléte és több éves szakmai tapasztalat.
 
Gyakornokokat keresnek a következő területek valamelyikére: Étteremvezető, Hotel manager és Szakács pozíció betöltésére. A munkavégzés helye: Baabe sziget (É-Németo.), a munka akár azonnal is kezdhető és a szállást a munkáltató biztosítja. Szintén a munkáltató betanítja és képezi a sikeres pályázót. 3 évre szóló határozott szerződést biztosítanak teljes munkaidőben (40 óra/hét).
 
Víz,gáz és központi fűtésszerelőket alkalmaznak É-Németországan különböző városokban és építkezéseken folyamatos munkakezdéssel. Elvárások: szakmai végzettség megléte, több éves szakmai tapasztalat és jó német nyelvtudás.
 
Bajorországi, Budapesttől mindössze 710 km-re lévő klinikája számára keresnek mielőbbi kezdéssel nőgyógyász rezidens kollégát/kolléganőt. Amit kínálnak: teljes körű anyagi és logisztikai támogatást a szakmai továbbfejlődésben, kihívásokkal teli munkahelyt és szükség esetén német nyelvtanfolyamot is biztosítanak, bruttó 3.890 EUR fizetést + pótlékokat.

2013 November 15

Szerző: Tjobs.hu | Bárhol a világon!

Javaslatom van.
Hibát szeretnék közölni.