Bejelentkezés a fiókba:

Elfelejtett jelszó?
Jelenleg a Tjobs.hu platformunkon több, mint 140 állásajánlatra jelentkezhetnek építkezés, felújítás munkakörben. Az ajánlatokat és az azzal kapcsolatos elvárásokat megtudhatják az alábbi cikkből.
 
Keresett szakemberek: elsősorban festő, villanyszerelő, víz-gáz-fűtésszerelő.Emellett más építőipari szakmunkások jelentkezését is várják, akikre egy építkezésen szükség lehet. Elvárások, amelyeket a sikeres pályázónak teljesítenie kell: tanulmányok:szakközépiskola, idegen nyelvek:német: kezdő, társalgási szintű német nyelvtudás, legalább 2-3 év friss szakmai tapasztalat, saját autó a kiutazáshoz és munkába járáshoz, 18-55 közötti életkor.
 
Villanyszerelői munka betöltéséhez szakirányú végzettség, legalább 2-3 éves tapasztalat villanyszerelő munkakörben szükséges. Továbbá pontos precíz, önálló munkavégzés és társalgási szintű német nyelvismeret (munkavégzés nyelve német). Az ajánlatokat ebben a munkakörben itt és itt megtekinthetik.
 
Ahhoz, hogy Ön sikerrel pályázzon az ajánlatra, a következő elvárásoknak kell megfeleljen és kell teljesítse: jogosítvány: kategória B: minimum 1 hónap, idegen nyelvek: német (kezdő) szakirányú végzettség, legalább 2-3 éves szakmai tapasztalat hasonló munkakörben, pontos, precíz munkavégzés és társalgási szintű német nyelvismeret, mivel a munkavégzés nyelve német. Szintén fesőket és mázolókat keresnek német nyelvterületre Ausztriába és Dél-Németországba. Feltételek közé tartozik: tanulmányok: szakközépiskola, idegen nyelvek: német: kezdő, munkatapasztalat: építőipar és ingatlan - szobafestő, mázoló - 2 év és legalább 2-3 év friss szakmai tapasztalat. A pályázó saját autóval kell rendelkezzen a kiutazáshoz és munkába járáshoz bankszámlaszámit kell nyisson, amelyre a fizetés érkezik és 18-55 éves életkor közöttiek jelentkezését várják.
 
Feladatkörbe tartozik az alumínium ablakkeretek készítése, alumínium extrudálás, fűrész - és hullámosító gépek működtetése, duplafejes gérvágó kezelése és általános ablakszerelési munkák. Elvárások: tanulmányok: általános iskola, idegen nyelvek: angol (kezdő), alapfokú angol nyelvismeret szükséges és minimum 3 év ablakgyártás területén szerzett tapasztalat.
 
A fentiekben bemutatott állásajánlatok közül még jelentkezhet lakkozóként is. Most, hogy tudja milyen állásajánlatokra jelentkezhet az építkezés-felújítás munkakörben és ismeri, hogy milyen elvárásoknak kell eleget tegyen a sikeres pályázás érdekében, jelentkezzen bátran az állásajánlatokra. Sok sikert!

2013 Szeptember 16

Szerző: Tjobs.hu | Bárhol a világon!

Javaslatom van.
Hibát szeretnék közölni.